Kraamcadeaus

Ken je mensen die pas ouder zijn geworden? Voor je een cadeau gaat kopen, kun je je afvragen wat voor cadeau je wil gaan kopen. Ook voor baby's zijn er tal van cadeaus te verzinnen. Deze cadeaus kunnen zowel van praktische als van decoratieve aard zijn. In diverse webshops zijn hele leuke dingen te krijgen waar jij zelf niets meer aan hoeft te doen. Of je nu kiest voor een set rompertjes, mutsjes, luiertaarten of wiegjes; kersverse  ouders zullen er zeker heel blij mee zijn!

Kleding cadeaus

Een geliefd item om te geven bij geboortes zijn baby kleertjes. Voor de allerkleinsten zijn natuurlijk de rompertjes een zeer geliefd kledingstuk. Ook nog eens heel handig voor het verschonen van een luier bijvoorbeeld. Ook slofjes en mutsjes zijn zeer populair. Baby's hebben nog heel veel bescherming nodig, dus mutsjes en sloftjes komen altijd van pas.

Luiertaarten

De luiertaarten zijn een heel apart, maar zeker ontzettend praktisch cadeau! Deze artikelen zijn eenvoudig op het internet te bestellen, of zelfs nog eenvoudiger zelf te maken. Luiers op een aantal verdiepingen en versierd met ballonnen, knuffels en linten. Daarnaast is een luiertaart altijd nog van een hele leuke verrassing te voorzien.

Ideeën voor cadeaus

Wil jij liever een ander cadeau geven? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van de baby hangwieg, een kraammand met diverse spulletjes of een hele zachte kinderstoel? Ook als je het niet weet kun je zelf toch met een hele leuke doos met diverse spulletjes aan komen. Ook versieringen voor op de babykamer zijn natuurlijk leuk om te krijgen en om te geven.

Artikelen

Lekkernijen

Categorie: Kraamcadeaus / 23-05-2013 14:30

Naast bloemen en grote cadeaus kun je heel eenvoudig ook macarons, cupcakes of ander snoepgoed zoals nougat of fudge cadeau geven. Deze artikelen kun je dan bijvoorbeeld voorzien van een leuke en opvallende verpakking. Macarons zijn bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in diverse kleuren en smaken. Deze kunnen dus heel eenvoudig al verpakt worden in

Lees meer...

Bloemen

Categorie: Kraamcadeaus / 23-05-2013 14:26

Bloemen zijn geschikt voor ieder moment. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw boeket bloemen is, want zelfs met een paar kleine bloemen of een enkele roos kun je al een onuitwisbare indruk achterlaten. Heeft degene die je wil verrassen een echte voorkeur wat  bloem

Lees meer...

Fotosessies
Reischeques
Kaartje versturen