Fotosessies

Geplaatst op: 23-05-2013

Een foto zegt letterlijk meer dan 1000 woorden. Het geven van een leuke foto in een mooie lijst is voor velen een heel leuk relateiecadeau voor de kerst. Als je toevallig van je beste vriendin of vriend een grappige foto hebt die je kunt gebruiken, kun je deze in een opvallend lijstje doen zodat de foto echt een pronkstukje wordt. Degene die de foto krijgt, heeft dan iedere keer weer een glimlach op het gezicht als de foto gezien wordt.

Samen op de foto

Met de hele familie, vriendengroep, gezin of met z'n tweetjes op de foto gaan is natuurlijk heel memorabel. Dit kan natuurlijk gedaan worden voor allerlei gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften of andere. Deze kiekjes mogen dan ook zeker een prominente plaats krijgen waar ze zeker opvallen. Met een complete familie op de foto gaan, kan zorgen voor hele leuke en hilarische momenten waar jullie allemaal nog lang aan terug kunnen denken.  

Fotosessie cadeau doen

Zijn jij en je geliefde misschien een aantal maanden of jaren samen? Dan kan jij bijvoorbeeld je geliefde ook een complete fotosessie cadeau doen. Natuurlijk heel erg leuk om zo een hele dag bezig te zijn met het poseren en daarna een aantal foto's te kiezen die jullie zelf willen hebben en een echte herinnering zijn aan deze dag. Zo zie je dat een fotosessie eigenlijk een heel persoonlijk cadeau is en het daarom prima doet in plaats van een traditioneel kerstpakket.

Foto's op canvas

Een blijvende herinnering hebben aan een fotosessie of de dag dat je met de hele familie op de foto ging? Dan kun je natuurlijk ook een foto op canvas cadeau laten maken. Dit is al enkele jaren een zeer populaire keuze als kerstpakket volgens leverancier kerstpakketten tip. Een foto die afgedrukt is op dit materiaal kan in iedere grootte aan de muur of op een andere plek bevestigd worden. Als je bijvoorbeeld nog een hele grote witte muur hebt waar je niets hebt hangen, kun je deze plek heel eenvoudig met een grote foto op canvas laten stralen.
 

Mannencadeaus
Mannenkleding
Kleding cadeaubon