Parfums

Geplaatst op: 23-05-2013

Parfum cadeau doen is altijd heel leuk voor degene die het cadeau krijgt en super persoonlijk. Het op zoek gaan naar een passend parfum in een parfumerie voor iemand is misschien een tijdrovend klusje, maar wel een cadeau waar je iemand heel blij mee kunt maken. Als jij weet waar iemand van houdt, kun je op zoek gaan naar de juiste soort parfum. Je kan je ook verdiepen in de bepaalde ingrediënten van parfums. Het kan dan namelijk zo zijn dat bepaalde parfums dezelfde ingrediënten bevatten.

Parfum voor gelegenheden

Waar je rekening mee moet houden is dat sommige parfums zich liever laten dragen naar belangrijke gelegenheden en andere parfums geschikt zijn voor iedere dag naar het werk of school. Een parfum dat een zwaardere geur heeft kan bijvoorbeeld prima gedragen worden naar een feest of een avond uit. Lichte parfums met een licht zoete geur zijn zeer geschikt voor iedere dag.

Neutrale parfums

De keuze uit het grote aanbod parfums is natuurlijk reuze via de vele parfumerie shops. Gelukkig zijn er ook een aantal meer neutrale parfums op de markt waaruit jij makkelijk kan kiezen. Deze parfums worden unisex geuren genoemd en zijn eigenlijk zowel geschikt voor man of vrouw. Neutralere geuren kunnen zowel licht als iets donkerder zijn en ook geschikt zijn voor meerdere gelegenheden.

Parfumbon

Eigenlijk geen idee waar iemand echt van houdt? Dan kun je er ook aan denken om een parfum cadeaubon cadeau te geven. Koop je cadeaubon dan bijvoorbeeld via de Online parfumerie shop. Dit cadeau is ook nog eens heel geschikt als je wel een bedrag in gedachten hebt wat je aan je cadeau wil besteden, maar  niet goed weet welke richting je op wil gaan met een bepaalde geur of gewoon niet kan kiezen.

Kaartje versturen
Bloemen
Dames kleding cadeau