Mannencadeaus

Geplaatst op: 04-10-2013

Cadeaus geven kun je voor verschillende gelegenheden. Zo is het in Nederland standaard dat je een cadeau geeft wanneer iemand jarig is. Met sinterklaas krijgen alle kinderen die lief zijn geweest een cadeau en als je geluk hebt, brengt de kerstman je ook een cadeau. Maar bij een verjaardag moet je toch echt zelf een cadeau bedenken. En voor de mannen is het toch nog altijd moeilijk om een kado te verzinnen als voor de vrouwen. Wij geven hieronder een aantal tips voor de mannencadeaus.

Cadeaus voor mannen

Niks zo moeilijk als een cadeau voor mannen bedenken, laat staan vinden. Voor de wat oudere man komen we al snel met traditionele cadeaus zoals een stropdassen, truien of nieuwe horloges. Willen we een cadeau bedenken voor een wat jongere man of jongen, komt al snel een game, DVD of petje in je op. Er zijn zowel dure als goedkopere cadeau's voor mannen te vinden, ook op cadeaugeschenk.nl.

Interesses

Een cadeau voor mannen bedenken en vinden hoeft niet zo moeilijk te zijn. Wanneer je je bedenkt waar de man in kwestie van houdt en wat hij graag doet, ben je al een heel eind. Is hij fanatiek sporter, denk dan eens aan een cadeau in de sport waar hij in actief is. Houdt hij van voetbal, koop dan bijvoorbeeld kaartjes voor een voetbalwedstrijd van zijn favoriete club, of andere voetbalgerelateerde producten. Houdt hij meer van koken en gezelligheid, ga dan als cadeau lekker uit eten of koop een cadeaubon van zijn favoriete restaurant. Of wat dacht je van een workshop cadeau geven? Ook een inkopper is natuurlijk iets voor zijn auto. Van autoshampoo of een hulpmiddels als een glasdoek van HBS Carcleaning tot navigatie systeem, er is altijd iets te verbeteren aan de stalen ros.

Leeftijd is belangrijk

Weet je niet waar de interesses liggen van diegene die een cadeau krijgt? Dan zijn gadgets en andere moderne apparaten een goed idee. Elke man is gek van nieuwe  technologieën en snufjes. Ook boeken een tegoedbon voor het rijden in een sportauto zoals Ferrari of Porsche doen het vaak goed. Natuurlijk is de leeftijd van de man wel van belang. Een jonge man maak je namelijk minder snel blij met een boek, maar een oudere man zal het heerlijk vinden om zich terug te trekken met een boek.

Tips voor verschillende types

Hieronder staan kort diverse tips beschreven voor verschillende typen mannen. Zo houden doorsnee mannen van auto's, motoren, sport en klussen. Voor de modebewuste man zijn cadeaus op het gebied van mode, design en elektronische gadgets altijd een schot in de roos. Artistieke mannen zijn gelukkiger met een cadeau in de richting van boeken, kunst of theater. Is de man sportief? Dan zijn cadeaus gerelateerd aan film, gezondheid en sport een goede keuze. Bekijk het aanbod cadeaus voor mannen op cadeaugeschenk.nl.

Fotosessies
BluxBox cadeau
Parfums