Lekkernijen

Geplaatst op: 23-05-2013

Naast bloemen en grote cadeaus kun je heel eenvoudig ook macarons, cupcakes of ander snoepgoed zoals nougat of fudge cadeau geven. Deze artikelen kun je dan bijvoorbeeld voorzien van een leuke en opvallende verpakking. Macarons zijn bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in diverse kleuren en smaken. Deze kunnen dus heel eenvoudig al verpakt worden in een glazen pot voorzien van een leuke strik. Aan deze verpakkingen van snoepgoed kun je ook nog een klein kaartje bevestigen.

Chocolade

Chocolade is een van de artikelen die het meeste cadeau  worden gegeven. Het is een heel leuk cadeau en er is ook nog eens oneindig veel variatie mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld bonbons cadeau geven, maar ook speciale Belgische chocolade. Zelf aan de slag gaan met chocolade en brownies, cupcakes of wafels is ook nog een leuk idee. Ook met Pasen, Sinterklaas en Kerstmis zijn er weer de toepasselijke chocoladefiguren verkrijgbaar.

Taart

Ontzettend leuk om te krijgen is taart. Taart bestaat in ontzettend veel varianten en kan zelfs gedecoreerd worden zoals jij dat graag zou willen zien. Het is zelfs mogelijk om via bepaalde winkels je eigen taart te laten maken. Je kunt dan een eetbare foto van jezelf, van jou en je geliefde of een andere foto op de taart laten zetten. Leuk om te geven voor met verjaardagen bijvoorbeeld.

Zelf aan de slag met snoep

Je kunt natuurlijk ook helemaal zelf aan de slag gaan met lekkerijen, chocolade, taart en snoepgoed.  Koop bijvoorbeeld het favoriete snoepgoed van je geliefde en doe dit in een zelfverzonnen verpakking. Zo kun jij je cadeautje super persoonlijk maken en maak jij jouw geliefde of andere persoon ook nog eens heel blij. 

Reischeques
Mannencadeaus
Dames kleding cadeau