Kaartje versturen

Geplaatst op: 03-08-2015

Bij een cadeau hoort natuurlijk een kaartje. En in sommige gevallen is het kaartje zelf al cadeau genoeg. Het versturen van kaarten wordt ons tegenwoordig heel gemakkelijk gemaakt. Je kunt nu namelijk online je eigen kaart uitkiezen, samenstellen en versturen!

Kaartje versturen via Kaartwereld.nl

Een website waarmee je online een kaart kunt versturen is Kaartwereld.nl. Deze website heeft kaarten voor iedere gelegenheid zoals verhuizingen, uitnodigingen, verjaardagen, geboortes, pasen, moederdag, etc. De gelegenheden zijn echt oneindig. Een standaard kaart kun je personaliseren door een eigen foto toe te voegen of een ander lettertype te kiezen. En als je een account aanmaakt krijg je zelfs 20% korting op je kaarten!

Kaarten bij een cadeau

Je bent op zoek naar een cadeau en daar hoort een kaartje bij. Kaartwereld.nl heeft genoeg kaarten die geschikt zijn om bij een cadeau te geven. Een cadeau met een kaartje geef je vaak bij de volgende gelegenheden: verjaardagen, moederdag, vaderdag, diploma-uitreikingen, Sinterklaas, Kerstmis, bruiloften en Valentijnsdag. Via Kaartwereld.nl is het zelfs mogelijk om bij je kaartje een extra cadeau te bestellen. Je kunt bijvoorbeeld Merci, een ballon, bloemen of wijn laten versturen bij je kaartje. Dat is pas een fijne cadeau/kaart service!

Hoe werkt het?

Nadat je een kaart hebt uitgekozen kun je de kaart versieren en een persoonlijke tekst typen. Deze tekst zal gedrukt worden op het kaartje. Je vult de adresgegevens van de ontvanger in en de datum waarop de kaart verzonden moet worden. Als je betaald hebt wordt je kaart op het gewenste tijdstip bezorgd.

Wil je ook gebruik maken van deze handige service van Kaartwereld.nl? Klik dan op onderstaande banner en maak je eigen kaartje op de website!

Mannenkleding
Dames kleding cadeau
Kleding cadeaubon