BluxBox cadeau

Geplaatst op: 03-11-2015

Wil je iemand  eens verrassen met een fantastisch beauty cadeau? Probeer dan eens de Blux box. Deze box wordt maandelijks verstuurd en is goed gevuld met allerlei cosmetica producten. Met de Blux Box zie je er dus altijd op je best uit. De producten uit de Blux Box worden volledig afgestemd op het seizoen en daarmee zijn de artikelen dus altijd goed bruikbaar. In de zomer wellicht een spf factor en in de winter een creme om de drogere huid te verzorgen. De Blux Box verrast elke keer.

Vele beauty boxen

Er bestaan veel verschillende beauty boxen die proberen de beste te worden, maar alleen Blux box biedt de expertise van Mari van de Ven. Hij richt namelijk samen met het team achter Blux box de doos in en zo weet je dat je altijd de beste producten in de Blux Box hebt zitten. Ook is het mogelijk om de duur van het abonnement zelf te kiezen. Je kunt de box éénmalig bestellen, maar je kunt ook kiezen voor een abonnement van bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden. Als je besluit hier voor te kiezen, dan krijg je een korting en is de BluxBox voordeliger. Hoe dan ook: het is een geweldig cadeau om iemand te geven.

Blux box voor de beauty queen

Wil je graag een Blux box bestellen? Bekijk de verschillende tarieven en boxen via de onderstaande link en laat je verrassen door de kwaliteit en de lage prijs! (Slechts €14,95!). De waarde van de Blux Box ligt veel hoger, vaak tot wel boven de €100,-.

Bloemen
Cadeaubonnen
Mannenkleding